5 години Melformator с танци за още 50

Когато ходим в Пловдив, танцуваме с Melformator.

Създаденият преди пет години аудио-визуален колектив на Самуил Кехайов, Веселин Трачев, Атанас Динчев и Петко Танчев продължава да работи със силното вътрешно убеденост, че е крайно време за действие и промяна на незадоволителния клубен живот в града, преди да плъзне по и по други интересни места в страната.

С годините портфолиото на Melformator се разраства в различни посоки и включва студио за графичен и уеб дизайн, ar/vr инсталации, всевъзможни проекти с различни институции и други колективи и артисти, фестивали и каквио ли още не, в добрия смисъл на думата. Но първоначалната цел за търсене на нови хоризонти и музикални експерименти си остава и до днес.

Точно поради тази скромна причина довечера отбелязваме петия рожден ден на колектива с малко питие и много танци с музиката на пълния диджейски състав на Melformator – sayulke, Mironov, ATNS, waysie, ELEN и Phlp (едно от лицата зад проекта [бетон]). Впечатляващата визуална среда, както обикновено, е на Петко Танчев.

Рожденият ден на Melformator е тази вечер след 22:00 на пловдивската улица Цанко Дюстабанов 34. Входът е 5 лева като за приятели. Повече информация за събитието има тук.