Anja и Любо от полунощ до седем сутринта

©Patrice Brylla

Anja Schneider кара доста интересна и трансформативна година. Немската диджейка, продуцент, собственик на лейбъл, ментор и майка продължава да вършее със своята неуморна креативна сила по всички фронтове и се преоткрива. След 12 години начело на Mobilee, тази есен Schneider се завръща към своите корени с новия си лейбъл Sous Music и първи авторски албум след почти десетилетие.

SoMe представя естествената еволюция на артист, подпомогнал развитието на таланта и кариерата на значими артисти като Pan-Pot, Sebo K, Rodriguez Jr., Kevin Over и още много други от кохортата на Mobilee. Заедно с Leena Music, двата свързани лейбъла издават някои от първите заглавия в дискографията на все още неизвестните по онова време Maya Jane Coles, Solomun и Nicole Moudaber, затвърждавайки репутацията на Schneinder не само като отличен продуцент, но и като доста добър откривател на таланти.

©Patrice Brylla

И докато развитието на лейбъла Sous Music е в основата на нейните усилия през последните няколко месеца, Schneider не забравя и първите си стъпки като продуцент на берлинския Kiss FM и водещ във Fritz FM през 90-те години. След 17 години начело на най-дългогодишното седмично радио предаване за ъндърграунд електроника Dance Under The Blue Moon, Anja започва нова глава и в тази област, след като се мести в берлинското Radio Eins, за да води предаването Club Room всеки петък. Очаквано, последното се излъчва на запис, така че ще може да си позволите да ви разтанцува заедно с Любо Урсини на поредния Takeover в края на тази работна седмица. Подредбата от леко нестандартна: Anja от 00:00 до 03:00, Любо от 03:00 до 05:00 и двамата от 05:00 докато трябва и искат.

Тakeover с Anja Schneider и Любо Урсини е този петък, 24 ноември, в Room 2 на Yalta Club след 23:00. Билетите струват 20 лева и се продават само на място. Включете се в Takeover 50% Discount Guestlist като изпратите имейл с вашето име на now@jointhetakeover.com до 20:00 в деня на партито. Гестлистът е активен до 02:00. Повече информация за събитието има тук.