Under The Line City Map e нов гид за столицата

Събрахме двуезичния Under The Line City Map | Sofia – софийски маршрут през 27 от най-любимите ресторанти, барове, галерии и концептуални магазини, които правят разлика в града, отговарят на критериите на градската онлайн медия и заслужават да се появят в книжка от 140 страници със специално заснети за целта отлични снимки и кратък информативен текст. Като естествено продължение на Under The Line, искахме да създадем един различен пътеводител на София, подходящ за модерния градски човек, който има особено отношение към добрата храна, изкуството, културата и дизайна. 

Дали Under The Line се е справил по-добре от останалите конкуренти като Виж!, Go Guide и всички други, предстои да разберем в началото на следващата седмица. При всички положения обаче, наръчникът звучи като идеален гид за чужденци, които минават за няколко дни през града и имат нужда от малко по-селективно изживяване. Изданието е спонсорирано от Volkswagen, защото коли + маршрути + места = добра комбинация за колаборация. Boyscout + еротика + Германов също звучи като добра комбинация за колаборация, но да видим.

Under The Line City Map | Sofia излиза на 3 юли, може да бъде намерено безплатно в по-добрите места в града и ще бъде представено на нарочно парти след 19:00 в Ботаническата градина. Входът е свободен.