Air Huarache Run Ultra SE е черна пантера за бегачи

Технологиите в серията Huarache са разработени първоначално с мисълта за истински бегачи. Още от дебюта на легендарните Air Huarache през далечната 1991 обаче, всяка нова инкарнация на един от най-смелите и сексапилни хибридни силуети на Nike продължава да намира почитатели сред атлетите от различни спортове и обикновените любители, които умират за удобството на леката подплата от неупрен и привлекателно агресивен външен вид.

И понеже тенденцията в кецовете за спортисти продължава да върви безотказно към все по-леки, високотехнологични и иновативни модели ала чорап, дизайнерският екип на Tinker Hatfield в Портланд дърпа с една дължина пред конкуренцията с последните мъжки Air Huarache Run Ultra SE модел с достатъчно красноречиво име, което подсказва желанието на марката да предложи ултимативния кец за бягане, подчинен на безмилостните изискванията за комфорт, стабилност и издръжливост.

За да отговорят на горната тройка, Nike екипира тази модерна мъжка инкарнация на Huarache с трислойна дишаща мрежа в много дискретен меланж в черно и сиво с гумена и безкрайно тънка капачка върху пръстите, които олекотяват мигновено разпознаваемия силует със стабилна вълниста подметка, странична гумена клетка с изрезки и еластичен ластик на петата. Накратко – оригиналните Nike Air Huarache влизат директно в светлото бъдеще, в което всички бягат и живеят здравословно.

Черните Nike Air Huarache Run Ultra SE струват 260 лева в магазините на Buzz Sneaker Station в Paradise Center, Mall Galleria Burgas и Grand Mall Varna. Абонирайте се за бюлетина на компанията, за да получавате всички актуални новини за продукти, събития и кампания преди всички. Тази публикация излиза със съдействието на Buzz Sneaker Station – България.