Агент провокатори

Дългокраките полуголи момичета от другото най-известно кабаре в Париж гостуват в София за два дни с последното си шоу Forever Crazy. Танцовото шоу на Crazy Horse никога не се е опитвало да се конкурират пряко с Moulin Rouge. Неговата програма ласкае женската физика и обладава мъжкото съзнание с красиви момичета, които не се различават визуално една от друга заради еднаквия си ръст, размер и чашка на гърдите. Внушението на танците и голотата е подчертано с оригинална музика, премерена сценография и впечатляващи светлинни ефекти, които се разхождат по стройните силуети на танцьорките от Crazy Horse.

© Antoine Poupel

Forever Crazy е създадено като почит към основателя на парижкото кабаре Alain Bernardin и включва най-добрите епизоди от репертоара на момичетата като God Save Our Bareskin (откриващият номер във всяка програма от 1989 година досега) и танцът на хореографа Philippe Decouflé Crisis? What Crisis?. Както се вижда и в документаления филм от 1977, концепцията им да са ориентирано предимно към класно еротично забавление за възрастни с най-красивите момичета и деликатни отпратки към поп културата не се е променила и до днес.

Четирите представления на Crazy Horse са в Зала 3 на НДК на 17 и 18 май от 20:00 и 22:30 часа. Билетите се продават на касите на НДК и в Eventim на цени от 130 лв. до 250 лв. за място на масите пред сцената.