Градски трансформатори

Absolut продължава да налива пари в градска култура и интересни събития, затова няма как да не уважим с лека танцова стъпка и няколко пълнолетни момичета под ръка финалното парти на кампанията You Transform Today. Причини? Поне четири:

1. Поводът за тържеството. Анонимните младежи от Destructivе Creation излизат от комфортната си зона и преобразяват стар автобус в арт инсталация, създадена на няколко етапа след гласуването на публиката. Сниманите от Михаил Новаков видео тийзъри изглеждат обещаващо.

2. Локацията. Absolut и Destructive Creation трансформират пространството на бившия клуб Spacer в подлеза на НДК. Никаква идея какво е останало от него и дали все още има сепарета, но със сигурност момчетата ще се насочат към индустриален вайб и доста осветление.

3. Саундтракът на вечерта. KiNK подготвя новия си лайв проект Cyrillic за тазгодишното издание на фестивала Horizon, но междувременно довечера ще се позабавлява сериозно със самостоятелен едночасов диджей сет и още един рамо до рамо с добрия си приятел StefaK от същата продължителност.

Страхил Велчев свири престъпно рядко на българска сцена, затова довечера е приятна възможност да послушаме хубав асид хаус и техно и да го ударим леко по врата с неразбираем брътвеж колко много го харесваме и какъв страшен агент евала-за-резидънт-адвайзър-класацията-пич е.

Третият участник в лайн-ъпа на събитието е Riddimbox – симпатичен ентусиаст с отличен вкус за музика и добри умения зад пулта. Христо Пенчев свири първи, така че елате по-рано.

4. Момичетата. Съдейки по гестлиста на потвърдилите присъствие във Facebook, положението ще бъде страшно – половин дузина момичета с Boyscout подкаст, много бъдещи модели на бельо в същия сайт, въобще всякакви красиви и достатъчно умни създания за приятни разговори и много танци. Как да не отиде човек после…

Финалното парти на кампанията You Transform Today е тази вечер след 21:00 в подлезa на НДК. Входът е безплатен, гардеробът също, но капацитетът и на двете е ограничен. Подробности за събитието има тук.