Списание Odiseo

Odiseo, брой 2 © Folch Studio

Колкото и да се оправдават, мъжете купуват еротични издания първо заради картинките и чак след това заради добрите текстове, които се срещат рядко в повечето заглавия на пазара в момента. Новото списание за възрастни Odiseo подхожда интелигентно по темата с премерени сесии и есета с авангардни идеи от съвременни мислители, цитираме по памет.

© Folch Studio

Базираният в Барселона дизайн колектив Folch Studio (който стои и зад други жестоки списания като Apartamento, Tiger и Metal) е направил малко като формат и обем списание с твърди корици и органичен тираж от 1500 бройки, в което критично изследване за съвременната хипстърска култура от Eugenia Lapteva, интервю с Yuri Suzuki и есе на Timo Mashiyi-Veikkola за общата идентичност на масовата култура. Сесиите с красиви момичета са на Lina Scheynius, Jo Schwab и Jonathan Leder, който снима новата си муза Amy Hood.

Фотография на Lina Scheynius © Folch Studio

Есе на Eugenia Lapteva © Folch Studio

Habitual Grace на Jo Schwab © Folch Studio

Jonathan Leder © Folch Studio

Jonathan Leder © Folch Studio

Пилотният брой на списанието е повлиян много от 70-тарската еротика, която обичаме.

Трите корици на първия брой на Odiseo © Folch Studio

© Folch Studio

© Folch Studio

© Folch Studio

© Folch Studio

Първите два броя на Odiseo са изчерпани, но могат да бъдат поръчани от сайта на Folch Studio срещу £8 + доставка. Третият брой на списанието излиза на 30 ноември. Следете Folch Studio за повече новини и предварителна поръчка.