NSFW: Петият том на P Magazine

Пичовете от мексиканското творческо студио Monumento имат много приятна работа – да мислят творчески концепции и да създават визуална идентичност за сериозни клиенти, преди да обиколят баровете в Монтерей за по едно и да посветят цялото си останало свободно време на еротичната книга P Magazine. Казваме книга, защото P излиза в ограничен тираж под формата на доста луксозно и масивно колекционерско издание с твърди корици в кадифена кутия два пъти годишно.

Кураторите на изданието селектират ексклузивна фотография и съдържание от не чак толкова известни, но доста добри сътрудници от целия свят, които имат особено разпознаваемо отношение към красотата, чувствеността и човешката природа. Същото важи и за новия пети том на P Magazine, който влиза в печат с името Eternal и уточняващ цитат за безсмъртната красота, вечното желание и трансцеденталния характер на времето, който обяснява абсолютно всичко.

Резултатът е повече от задоволителен. Главният редактор Rik Bracho и творческият директор Mariana Garcia са напълнили всяко от 500-те копия с нито една реклама и красивите сесии на Chadwick Tyler, Michael Donovan, Paul Augusti, Bryan Liston, Mikkel Khristensen, Luc Braquet, Korbinian Vogt, Maria Conejo, Nat Lanyon, Abbey Drucker, Danny Lane, Jeff Olson и още дузина имена, всяко от които заслужава отделна бутилка текила за усилието.

Петият том на P Magazine (твърди корици, 192 страници, кутия) струва $70 и може да бъде поръчан онлайн ето тук.