Барон

Baron е ново английско списание, което наднича сравнително деликатно в света на голите жени и се движи провокативно и с леки залитания по тънката линия между изкуството и порнографията. Редакторите му го описват като еротично списание за джентълмени и дами, които обичат да пият коктейли докато си говорят за модерно изкуство и красиви дрехи, но веднага след като светлините се приглушат и алкохолът свърши, се държа като ценители и отвеждат събеседника си в леглото.

Абстрахираме се от модерното изкуство и  разглеждаме съдържанието, в което можем да намерим очарователните жени от последното останало Peep Show в лондонското Сохо – Paige Turner, Syren Sexton и Zex, наред с добър текст за така наречените The Pubic Wars – Playboy се изправя срещу Penthouse в борба за повече читатели. Също така в първият брой на Baron има доста брутална сесия на Bruce LaBruce, интервю с истинска мадам и разговори за двойно проникване с гей порно звездата Colby Keller.

Въобще Baron разчита на съдържание за арт, мода и секс от едни от най- големите перверзници, за които се сещаме: Аdrian Wilson, Аnn de Vries, Antje Peters, Aaron McElroy, Bill Durgin, Michael Grieve, Pedro Ramos и Qiu Yang.

Писахме на редакцията за малко допълнителни разяснения:

Кой е Господин Baron? Jonathan Baron, eдин много палав редактор, базиран в Лондон.

Защо решихте да издавате Baron? Искахме да направим списание, което концептуализира секса за подобни на нас умни перверзници.

Опишете естетиката на списанието, каква е душата му? Излиза в удобен формат с меки корици, който се побира лесно в задния джоб, носната кърпичка и найлоново фолио са за всеки случай. Работим с някои от най-авангардните фотографи в света като Blommers/Schumm и Robi Rodriguez, които интерпретират секса и еротиката за дебютния брой по свой собствен начин. Добавили сме интервюта, сценарии и самопризнателни тиради.

Какви са вашите читатели е вашият читател? Палави мъже и жени, които харесват авангардна фотография и текст.

Идеалната жена за Baron? Обича да говори за изкуство и фотография, пие уиски и обича да оковава партньорите си с белезници. Освен това е доста изобретателна докато се снима с камерата.

Публикували сте доста провокативна хардкор сесия на Bruce LaBruce… Това са полароиди от неговия архив, които никога не са били публикувани преди. Писахме му за списанието по електронната поща, хареса материалите и фотографията ни и се отдаде напълно.

Други прочути сътрудници за следващите броеве? David Hamilton и Peter Barry са ни мечта!

[vimeo]http://vimeo.com/38398840[/vimeo]

Baron струва €10 и може да бъде поръчанo онлайн.