NSFW: Новият брой на P Magazine е магичен

И друг път сме завиждали благородно на хората от мексиканското графично студио Monumento заради приятното комбиниране на корпоративни поръчки с еротичното P Magazine – онази колекционерска книга с дебели корици, която излиза в ограничен тираж и винаги успява да намери тънката граница между премерена голота, уважително отношение и модерност извън времето.

Същото важи и за най-новия шести том на P, който излиза под надслова Magic и с обяснението за една необикновена, мистериозна и хипнотична сила, която променя възприятията за границата между реалността и онези неща отвъд нашите разбирания. Или както са решили да пояснят също толкова сюррелиастично: магията като свръхестественото влияние, което ни кара да вярваме, че всичко е възможно, да се отпуснем и да се потопим в усещането за пълна свобода.

Съдържанието не прави изключение и може да предизвика точно такова състояние. Корицата с прелестната австралийка с още по-прелестно име Bambi Northwood Blyth е заснета от фотографката Jennifer Stenglein, а сред останалите страници на всяко от 500-те копия с нито една реклама се открояват красивите сесии на Ali Mitton, Ana Montiel, Sebastiaan Woudt, Игор Павлов,  Julien Pounchou, Mariana García, Pamela Hanson  и Violeta Hernández. Хубави хора в още по-хубаво списание, няма спор.

Шестият том на P Magazine (твърди корици, 192 страници) струва $60 (+доставка) и може да бъде поръчан онлайн тук.