Мъжко здраве

Men’s Health е непретенциозно и полезно списание, което ще се опита да запълни нишата за качествени мъжки издания в България, които се опитват да ни научат на полезни неща със здравословна доза самоирония и чувство за хумор. С малко помощ и от Boyscout. Добрият живот според Men’s Health е една крачка разстояние за разлика от този, на който обикновено се възхищаваме в GQ, Esquire и Fantastic Man. Наричаме го с усмивка мъжкия Cosmopolitan и отиваме да се удавим с тонове информация, наръчника на разумния пияч, женски гърди и красиви жени. Но преди това помолихме главният редактор Владимир Константинов да сподели на какво точно иска да ни научи списанието и за какво ще ни помогне, евентуално.

Мисията на Men’s Health е да помага на читателите си да се справят по-добре с нещата от живота. Вярваме, че всеки съвременен мъж иска да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс. Списанието приема ролята на информиран съветник по тези въпроси, чиито препоръки да могат да бъдат приложени моментално. Някои от съветите, които даваме, са плод на личен опит, за други – като секса и фитнеса – се доверихме на експерти.

Ще проверим. Men’s Health e на пазара от днес и струва 5 лева. Все още няма интернет страница, но можете да следите американската или да следите българското издание във Facebook.