Маратонско бягане

Бягането е здравословен и почти безплатен начин за подържаване на добра форма, допълнителна мотивация за ранна разходка на кучето и въобще симпатичен вариант да опознаеш града. Shorti.eu е нов блог за джогинг, бягане и маратони в България. Списва се от трима ентусиасти, непрофесионалисти – Деян, Григор и Еленко. Тримата бягат отдавна, а Еленко споделя:

С Григор се срещнахме на маратона в Барселона (живописният финал е на снимката горе – бел.ред.) Постоянно ми се налага да споделям опит с приятели (отслабва ли се ? (да), не е ли вредно за ставите? (не), не е ли скучно? (не)) и реших да има едно място, където да обобщим и споделим опит.

Освен редовните текстове за екипировка, впечатления от маратони, новини, съвети и всичко по темата, момчетата обещават да подържат и календар с бягания и маратони на места, достъпни от София с нискотарифна авиокомпания или някакъв друг изгоден начин – общо взето Европа и Ливан. Услужливи са като бойскаути. Можете да ги притеснявате с въпроси по всяко време на info (at) shorti.eu