Girlscout: Телесното боди с гол гръб на Saint Laurent

Корсети, къси кожени поли, бельо и бански – Girlscout селекцията на журнала гъмжи от лъстиви продукти, които можем и (най-често) не можем да си позволим.

Последното допълнение в категорията с обекти на желанието е ето това боди Saint Laurent (1899 лева) – полупрозрачно колкото да се впише в идеята за (не)прикрита чувственост на Anthony Vaccarello, провокативно със своя гол гръб и високо изрязани бедра, функционално с пристягащ се колан през талията, деликатно с почти невидимите си тънки презрамки, комфортно (бикини долна част и високо обло деколте) и сексуално с красивия телесен цвят на копринен жоржет, който провокира игра на асоциации с кожата.

Дяволът се крие в детайлите, защото конструкцията на телесното боди набляга на подчертаните бедра и леката заигравка с едва прикрити странични гърди. И макар отдалеч и в първия момент и да прилича на цял бански, говорим за много тактилно боди, което заспива със син деним, черен блейзър и ток/кецове или в още поне дузина комбинации за елегантен френски шик.

Разбира се, двете думи върху златната катарамка на колана го вкарват директно в категорията с недостижими обекти на желанието – така де, чисто практично за същите пари може да си вземем два колана Cassandrе или La 66 с емблематичния YSL монограм, три чифта слънчеви очила или миничантата Sade. Фантазиите кой, как и кога би могъл да носи телесното боди обаче остават.

ALL U Re e в София на ул. Съборна 9 и онлайн тук.