Димитрис Георгиев снима коне, боксьори и бельо за Voyeur

© Димитрис Георгиев за Voyeur

Димитрис Георгиев е от онези симпатични младежи, с които можете да си говорите безкрайно за попкултура, музика и кино. Но когато не следи най-новите премиери, филми и сериали, не обикаля по концерти на Beyonce и SZA и не режисира късометражни филми с Мария Бакалова, можем да го засечем и във финалните надписи на двуминутни студии за безкрайния копнеж.      

Когато се ангажира да снима видео кампанията на българската марка Voyeur, Димитрис пише една късометражна импресия с различни герои, които навигират сред потентните импулси на желанието и се предават на магнетичното привличена от непознатото. Именно безкрайният копнеж ги е превърнал едновременно в наблюдатели на другите и изследователи на своите собствени желания.

Та така. Изследвайки границите на сексуалните желания, неустоимото привличане към другите и и противоречивото влечение към самите нас, Димитрис не посмява да мине границите на благоприличието и да скочи в дебрите на софт порното и за добро. Колкото за Voyeur, мъжкото бельо на Радостина Дочева и Гроздан Михайлов стартира с амбициозна кампания, вдъхновение от субкултури и музикални легенди и няколко чифта боксерки, слипове и шорти в три основни цвята.

© Димитрис Георгиев за Voyeur
© Димитрис Георгиев за Voyeur
©Димитрис Георгиев за Voyeur
© Димитрис Георгиев за Voyeur
© Димитрис Георгиев за Voyeur

Voyeur е онлайн тук.