Видео: Caroline de Maigret за Eres

Eres ангажира популярната французойка, муза, автор, модел и бохем Caroline de Maigret за сценарист и главна героиня в последното видео на компанията, посветено на пролетно лятната колекция от сини, червени и жълти цели бански в духа на Басейнът на Jacques Deray. Встъпителните думи на музата на Karl Lagerfeld разкриват цялата интрига в двуминутната късометражна история по най-добрия и типично френски начин.

Не тренирам много и си харесвам тялото. Но когато става въпрос за това да се появя на плажа, внезапно ставам доста по-стеснително и наясно с моите дефекти. Разбира се, че започвам да се сравнявам с 18-годишните момичета с перфектни тела, които виждаме цяла година в списанията. Искам да се надсмея над себе си и над онзи момент преди да вляза да плувам, в който измислям всевъзможни начини, за да си прикрия дупето от погледите на останалите. Прилича на някакъв странен танц и винаги съм си мислила, че е много забавно да го гледаш отстрани!

При всички положения, филмчето на Bertrand Lepluard Poolside Realness е готин пример за това как можеш да снимаш забавна, откровена и много запомняща се реклама без типичните за подобни марки амазонки и невъзможни жени. Шест плюс и за него, и за тази прекрасна Caroline.

Eres е онлайн тук и в софийския бутик Baam на бул. Джеймс Баучер 71.