Кожените шлифери на Mugler H&M ще свършат за нула време

Първо лошата новина: Mugler H&M ще се предлага само онлайн, респективно най-атрактивните модели ще свършат за шейсет секунди. Добрата: появата на пълния каталог на колекцията дава възможност за набелязване на строга селекция от привлекателни неща за нощен живот и прелъстяване.

Както обикновено в своите дизайн колаборации, шведският гигант посяга на емблематичните силуети на Thierry Mugler и най-продаваните и коментирани модели на настоящия творчески директор на маркатa Casey Cadwallader. Освен за фантастичния кожен шлифер с гравирани копчета и дължина до средата на прасеца, който влиза чудесно в ежедневен гардероб за студено време и ролеви игри преди или зад камера, мъжката част използва лъскава кожа и за панталони и блейзъри, допълнени от полово флуидни прозрачни ръкавици и топове, вериги за тяло, обици и огърлици.

Всичко това контрастира видимо със строгите костюми с прав силует, но е добър акцент в колекция, способна да прескача смело между гардеробите, дори когато говорим за хибридните и тежко скулптурирани деним якета с обемни рамене и трикотажен цветен блок (горе ляво).

За разлика от сравнително скромната като брой модели мъжка част, три пъти по-голямата дамска скача сериозно в архивите на Mugler от 80-те и 90-те и най-големите бестселъри на Cadwallader от последните сезони. Емблематичният овластяващ силует на французина с обемни рамене и прибрана талия е разигран в комбинации от сака и плътно прилепнали рокли с изрязани геометрични панели за всичко, но нищо на показ (освен ако не се престрашите за някоя от полупрозрачните, но стратегически прикрити и вариации на бодита и майо от глава до пети).

Irma Vep девиците на Mugler H&M могат да разчитат и нa разнообразни обемни и прилепнали джинси с осукана конструкция от деним и памук, кожени якета с асиметрични кройки, клинове, черни кадифени рокли и такива с дантелени корсети, двойни брошки и обеци във формата на бумеранг. Слава богу, няма тениски с големи надписи Mugler върху гърдите, но логоманията е засегната натрапчиво, но секси с големите катарами с М за колани за мъже и жени. Цени – в края на април.

Колекцията Mugler H&M е ще бъде налична само онлайн от 11 май.