Micro става Macro с първото парти на Les Yeux Orange у нас

© Luisa F. Pires

Sayulke от Фонотека Електрика пише, за да предупреди за последната танцувална забава, която се заформя тази вечер в софийския клуб Micro.

Oсвен собствената му представа за модерна електроника, мъгливо диско от Li Lie (чаровната Лили Христова, която сме слушали последно ето тук) и домашните екзотични бийтове за детониране на Technobeton, Самуил Кехайов и Ясен от технобетона канят французите от Les Yeux Orange за първото им гостуване в столицата.    

Преди да основат един от най-интересни френски лейбъли напоследък, Noctambulo и Humangigz заработват завидно дълъг стаж като селектори и диджеи наляво-надясно, след което започват да публикуват всевъзможна електроника и сетове на известни продуценти в своя богат YouTube канал.  

Успешните партита в парижкия клуб La Rotonde преди повече от петилетка са последвани от Soundcloud премиери на неиздавани тракове от предстоящи плочи, а понастоящем Les Yeux Orange е една от най-добре курираните платформи за модерна електронна музика. Noctambulo и Humangigz имат резиденция в парижкия клуб La Java, а междувременно основават имат и подлейбъл за диско-фънк ремикси. Ето един много приятен и леко мръснишки техен сет, с който да се подготвите за танците след няколко часа.

Les Yeux Orange, Li Lie, Sayulke и Technobeton са в Micro (ул. Кърниградска 19) на 5 ноември, петък, след 22:00. Входът преди полунощ е 10 лева, а след това – 15 лева. Влиза се само и единствено със зелен сертификат. Повече информация за събитието има тук.