NSFW: Normal ни държи влага с еротика от Martial Lenoir

Normal е от онези секси списания, които не си позволяват нищо по-малко от изискана, самоуверена. овластяваща и безкомпромисна еротика.

Макар самото то да се възприема като колекционерско издание с библиографска и най-вече еротоманска стойност, Normal обича и да издава лимитирани монографии на своите любими фотографи. No More Hiding е последната глава в сътрудничество на еротичното списание с Martial Lenoir – модният фотограф и портретист от баски произход, който живее и работи в Париж и успява да ни държи влага с предимно чернобели кадри на стъписващи извънземни жени в традиции на имена като Vincent Peters.

Въпреки че започва да се занимава откровено късно с фотоапарата едва на 30-годишна възраст (след като се е отказал да става комик), Lenoir изминава целия път от фотографското училище през моделските тестове и асистирането на сериозни фотографи като Nacer Messili, Gérard Harten и Francis Hammond, преди самият той да започне да снима мода и да печели фестивални награди за сериите La loge des rats от 2009 и Les Garçonnes от 2011. На следващата година започва и цикъла Reflections of Disorder, за да го приключи две години по-късно с изложба в Galerie Schwab Beaubourg.

През последните години Lenoir снима за различни еротични списания като Normal, Inked и Tantalum, колаборира с марките за бельо Mise en cage и Brothel (какво име само) и продава своята величествена еротика в галерията Drouot. И докато този симпатичен гарсон може да ви очарова с последните си голи серии с красноречиви и многообещаващи заглавия като When men are gone и Pure concrete, новата му монография за издателството на Normal всъщност е най-доброто въведение в работата на Lenoir и неговата естетика без излишни елементи и пищни декори, а разчитаща само на естествената и неповторима красота на невероятни жени.

Без никаква фалш, а само с една директна, наситена и направо примитивна голота от Aline Kittiphanh, Andja Lorein, Carolina Jamarillo, Deila Vogur, Charline Muse, Skydoliz, Marie Clavel, Matilde Simone, Maya Otsoko, Rbecca Bagnol, Sandra Nadja, Tatiana Platon и  Vikotira Yarova. Браво и на момичетата, и на Lenoir.

No Mоre Hiding (твърди корици, 152 страници, два килограма чисто тегло, Normal/Editions Incarnatio) на Martial Lenoir струва 96 лева онлайн тук.