NSFW: Второто арт издание на Normal (с еротика, какво друго?)

След известно пандемично забавяне, Normal e готов да прибере деликатно стотачка от трудно изкараните ни мангизи с второ специално издание и още съвършена еротика.

За да оправдае своята авнително високата цена и да се различи от конкуренцията, френското списание залага още веднъж на изпипаната тактика да се пакетира като лимитирана и номерирана арт книга с твърди корици, дебело съдържание (278 страници със 168 фотографи) и автограф от поне един от включените контрибутори.

Освен оандемичната корица с маска, новият брой на Normal предлага избор измежду още три различни варианта, а и в лимитирана колекционерска кутия с автографи на петима фотографи, принт от един от участниците, торбичка (със същото лого като тениската, за която сме писали преди) и сертификат за автентичност, за да може да го развъртите на вторичния пазар при нужда.

Основната идея зад селекцията на участващите фотографи и да изясни какъв е доминиращият идеал за красота в настоящата епоха и да се опита да ни покаже неговите различни проявления: когато стимулира сетивата, когато провокира въпроси, когато поразява или когато изследва вселената на сънищата, мечтите, фантазиите и развинтеното въображение.

Сред имената в съдържанието си личат обичайни заподозрени като Gregory Crewdson, Mario Testino, Pierre & Gilles, Sebastiao Salgado, Nick Knight, Rankin, Ruven Afanador, Ellen Von Unwerth, Oliviero Toscani, Russel James, Erwin Olaf, Eugenio Recuenco, Kourtney Roy, An Le, Manolo Campion, Michael Kenna и Tyler Shields.

Новият брой на Normal (278 страници, твърди корици, ограничен тираж с номер и подпис) струва 116 лева онлайн тук. Колекционерската кутия (номериран и подписан нов брой на Normal + кутия + чанта + авторски принт от списанието + сертификат за автентичност ) струва 500 лева онлайн тук.