Normal-ни хора: NSFW книгата на Thomas и Magdalena

Редакторите на Normal явно са се наговорили да издават поне по една дебютна монография на интересно име всеки месец до края на годината. Нищо друго не може да обясни продуктивността на френското списание и издателство от началото на 2023, която се материализира в още един любопитен албум с твърди корици.

It’s Magdalena обаче не е още една фотографска монография на артист, който събира най-добрите си кадри и модели на едно място, а съвместна колаборация. Базираният близо до Берлин Thomas Freyer обича да снима своята муза Magdalena Szczepańska където и когато свари. Къдравият полски модел, фотограф, арт директор и OnlyFans икона обаче е отговорен за голяма част от идеите в равностойното им партньорство.

Първата авторска монография и на двамата събира 260 страници от най-артистичните им идеи, родени в пълноправна взаимна колаборация по време на общите им пътувания. Thomas и Magdalena описват своето партньорство като бягство от навиците и отваряне към емоции, които им помагат да се стимулират за потентно изкуство.

Всяка една от историите в книгата разкрива отделни и различни емоции, състояния и персонажи, които можем да открием във всеки, особено ако търсим нещо по-диво, странно и автентично, но изкарано на показ със страст и талант, а не с токсичност.

It’s Magdalena (260 страници, твърди корици, Normal) на Thomas Freyer струва 100 лева онлайн тук.