Наблягаме на тишърти от любими еротични списания

Тишъртът е постоянното присъствие в гардероба, което подновяваме сезон след сезон по обективни причини. И докато една такава утилитарна база е основа на добрия стил сега и завинаги, тишъртите с имена на любими еротични списания качват нивото с деликатно намигане към съдържанието на домашната библиотека, възпитана еротомания и минималистично разнообразяване на лятната униформа. Още една тема за разговор и най-приятната форма на логомания, за която се сещаме:

Френската независима институция Normal не спира да залага на естетската, много скъпа и клоняща към модата артистична еротика, което обяснява съсредоточаването върху скъпи книги и принтове и достъпни брезентови торби и дамски лого тениски (50 лева) от органичен памук и с някакви веган етикети, които не успяхме да разберем. Типографията на името обаче е забележителна.

Макар да не излиза много често, френското Lui има симпатичен онлайн магазин за селектирани (скъпи) продукти и брандирани суетшърти (черно върху черно) и семпли тениски (80 лева) с ужасно красивото лого на легендарното издание.

C-Heads събира още заявки и молби за следващ тираж от популярния си тишърт за мъже и жени (46 лева), който се печата в Братислава върху органичен памук и печели с идеалистичния си надпис, изброяващ трите компоненти за поетично и заредено с емоции съществуване.

Американският стилист Andrew Richardson не си дава много зор с периодиката на едноименното си хардкор списание Richardson и предпочита да развива стегната колекция от дрехи и аксесоари, пък за другото – когато му дойде времето. Скачаме върху черната тениска с бродерия върху гърдите (90 лева), но заглеждаме и тази с провокативния NSFW принт на Richard Prince от брой номер седем.

Концептуалното издателство на секс книги и списания Baron не се опитва да мине тънко и скача направо на артистична колаборация с базирания в Лондон артист Neil Drabble и неговите фотографии на голия до кръста Roy в различна степен на забава и опиянение между 1998 и 2005. Шестте тениски (76 лева) са с различни кадри, които не отразяват значимите събития в живота на Roy, а само върху мимолетните моменти между две щраквания на апарата. Целият проект със съзряването на Roy е издаден в книга, която също си заслужава.

Phile е чудесен интернационален журнал за желанието във всичките му любопитни и крайни форми. Един поглед върху нерядко хардкор съдържанието в неговия уебсайт ще накара да се чудите защо се прикриват с толкова семпла библиотекарска тениска (26 лева).

Калимера! Fluffer Everyday e гръцко (предимно гей) списание и платформа, които насърчават стремежа всеки ден да бъде малко по-палав и 18+. A и как да не посегнеш на тениска (44 лева), описана като подходяща за търсене на случайни партньори и други сексуални дейности?

Белият тишърт на Playboy провокира с ярки цветове на емблематичната заешка глава и надпис на японски (50 лева), за спести първосигналните асоциации и да го изиграе дизайн колаборация за далечния азиатски пазар. Разбира се, има и черно-бял вариант със съшия дизайн и класика с името на списанието за същите пари.