Pornhub преравя най-известните музеи за класически голотии

Брюнетката Одалиска на François Boucher, около 1745, Лувърът

Най-доброто порно не е в Pornhub, а в музея. Това е съвсем простичката, много образователна и тотално навременна идея зад последната кампания на порно гиганта, който ангажира бившата звезда от филми за възрастни Cicciolina и нейния очарователен акцент за Classic Nudes.

Легендарната Ilona Staller е само лице на кампанията за новия интерактивен пътеводител на Pornhub, който събира някои от най-провокативните и разгонени сцени от историята на изобразителното изкуство скулптура и и ни разхожда от разстояние в колекциите на част от най-известните световни музеи.

Точно когато голяма част от най-важните институции за изкуство като френския Лувър, Метрополитан в Н’ Йорк, Prado в Мадрид, Уфици във Флоренция, Националната галерия в Лондон и музеят Орсе в Париж отварят отново врати, кураторите (хм – бел.ред.) на Pornhub помагат да си припомним и да открием невиждани досега оргии, топлес портрети и всякакви разголени сцени в изненадващи шедьоври с палави описания и аудио коментар от Asa Akira и доста графични възстановки от аматьорската хардкор двойката MySweetApple.

Така де, едва ли някога сте виждали по подобен начин Адам и Ева на Jan GossaertМъжко голо тяло на Edgar DegaПроизходът на света на Gustave CourbetГолата маха на Francisco de GoyaВенера Урбинска на Titian u Брюнетката Одалиска на François Boucher. Онлайн порталът пропуска всичките кротки произведения на изкуството и води директно към NSFW творбите: репрезентации на голото тяло във всевъзможни форми и ситуации.

Ако пък случайно сте близо до един от шестте представени музея, може просто да го изберете в приложението, да следвате картата и да ви закара направо пред всяка една от включените творби, за да я видите на живо и да чуете нейната история с гласа на Аkira. Строго специализираният курс по история на изкуството и ребрандирането на музеите като места за разгонени двойки и гости няма как да бъдат направени по по-добър начин.

Classic Nudes е онлайн тук.