NSFW: Нова кампания на Agent Provocateur за юли и август

Досущ в тон с дръзките си идеи, Agent Provocateur не е компания, която обича да чака, отлага и проявява търпение. Очаквано, английската марка за мръснишко и класно бельо не се задоволява само с колекции за пролет/лято и есен/зима и не разчита на високия сезон след септември, за да стимулира още продажби с чисто нова междинна кампания и познато знойно бельо и бански.

Видео и каталожната реклама Super Natural лансира идеята на творческия AP директор Sarah Shotton за компания от три безкрайно женствени мадами, които излъчват самоувереното ДНК на британската марка. Тези пазителки на изкуството, романтиката, чувствеността и природата са музи на всички любители на бельото по света, а последната кампания на AP представя света, който са създали и тяхната естествена красота.

Юлската света троица е снимана на утопичен фон от изгряващо слънце, цветни арки, гръцки капители, огледални повърхности от сребриста вода и градиент от наситени оранжеви тонове, за да се подчертае женствената енергия на познати модели в обновени цветови варианти като Molly, Palma, Carline, Lindie, Joan, Gisele, Paige, Zenaya, Lorna, Mazzy, Shannon и Leora.

Последната колекция на Agent Provocateur е онлайн тук.