МЕЛБА#13: Уроци по дизайн и архитектура с Nolan Giles от Monocle

Можем да си позволим мелба на живо само с най-близките хора от домакинството. За щастие, това не означава, че не можем да си причинин фаталната тринайсета поред Мелба на живо, но този път онлайн и в изключително добра компания.

Първата дизайн лекция в познатия формат на Студио Комплект за 2021 е с участието на Nolan Giles – симпатичният риж младеж, който критикува, редактира и пише съдържание за дизайн и архитектура в английското списание Monocle, което го ангажира и с воденето на седмичното (онлайн) радиопредаване Monocle on Design.

Слушаме го заради стегнатите половинчасови коментари и разговори за всичко важно от съвременния дизайн (от мебели и мода до занаяти и архитектура) и се записваме за онлайн мелбата с господина заради обещанието да коментира постоянното влияние и трансформираща сила на дизайна в живота, анализира най-интересните процеси от 2020 и очертае очакваните тенденции в тези сфери през 2021. 

Няма как да не го разпитаме и как точно формира идеите, детайлите и принципите, които го ръководят при избора на теми в списанието, но всяко нещо с времето си.

Онлайн срещата Мелба на живо с Nolan Giles е в Zoom на 28 януари (четвъртък) между 19:00 и 20:00. Входът е свободен с предварителна регистрация онлайн тук. Повече информация за събитието има тук. Текстовете на Giles за списанието са тук. Monocle on Design е тук.