Saint Laurent обещава лято с писъци, опера и мацки в черно

Anthony Vaccarello обича да работи с размах дори по време на пандемия. И докато последната сексапилна дамска колекция на белгийския дизайнер за Saint Laurent е представена с впечатляващо ревю по хребета на пустинни дюни, имиджовото афтърпарти е поверено на Gaspar Noe.

Френският режисьор трансформира чувството за ескапизъм от пустинята в лека декадентност за джало късометражка без особен сценарий – Summer of ’21 започва с писъци, кушечки лай и отчаян бяг в гора, за да продължи със размотаващи се социално дистанцирани мацки (Anok, Antonia, Assa, Aylah, Clara, Grace, Kim, Mica, Miriam, Sora, Stefania) в фоайе ала замъка от Широко затворени очи и началото на рецитал от музата Charlotte Rampling.

Саундтракът е I Feel Love на Donna Summer във версия на SebastiAn, а официалният гардероб на всички мадами е един път – като за нова година и всяко едно парти, на което няма да отидем идните месеци, но поне можем да го мечтаем. И да се надяваме, че нощният хедонизъм и декадентските партита са единствено въпрос на време.

Новата дамска колекция на Saint Laurent е онлайн тук.