NSFW: Осмият том на P Magazine е пълен с поетична еротика

За разлика от доста (любими) еротични издания, P Magazine винаги залага само и единствено на създадено специално за него тематично съдържание от красиви жени (рядко и мъже) в различна степен на гол хедонизъм.

Осмият том на мексиканското визуално списание се манифестира като вдъхновена от поетичното безкрайна книга. Редакторите на изданието Mariana García и Rik Bracho определят човешката природа за поетично нещо, което може да бъде интерпретирано само във въображаема и чувствена форма на изразяване, без да губи нищо от своята структурираност, ритъм и универсално приятна натура.

Хората можем да използваме само своя разум и сетива, но душата е тази, която притежава способност да създава отвъд реалността. Човешките същества са най-красивата манифестация на тази поезия, а нашата книга е ода към тази природа – най-ценната и съвършенна форма на сътворението.

Зад това метафизично определение се крие лимитирано издание в тираж от 500 книги с твърди корици и 192 страници с невинна и много естетска еротика. Четирите отделни корици са посветени на Inka Williams от Yexley, Jessie Andrews от Donari Braxton, Clara Berry от Théo Gosselin, Gabriela Spader от David Bellemere, а в изцяло визуалното съдържание на осмия том си личат имената на Blasto, Marcus Paarmann, Asher Moss, Olivia Mccann, Danny Lane, Juan Hdz, Cecy Young, Alaric Macdonald, Hernán Regiardo, Sayana Khan, Andrea Arzac и Lotte Van Raalte:

Осмият том на P Magazine (твърди корици, 192 страници) струва 140 лева (+ още 70 лева за експресна доставка) онлайн ТУК. Апропо, помните ли вечния (стенен) календар на списанието, който излезе в средата на август?