ВИДЕО: Demobaza постига баланс в Южна Африка

Освен да дълбае постоянно и година след година в темата за унисекс постапокалиптична униформа и да създава костюми за блокбъстъри като Мъже в черно и Заразно зло, Demobaza продължава и с нов епизод от серията с така наречените awakenings видеоклипове.

Едноименното видео към последната мъжка и дамска колекция Integration се върти около идеята за личния баланс, така необходим за постигането на хармония със себе си и околната среда. Клипът е съпроводен от цитат на Osho как борбата е в човек и може да бъде разрешена само в него.

Борбата на снимачната площадка в национален парк близо до Кейптаун е поверена, както обикновено, на редовния колаборатор на марката Рушен Видинлиев. Режисьорът на Integration събира изцяло местен екип от южноафриканската държава, за да снима главната героиня Francesca van Oudtshoorn в праволинейна визуална метафора за баланс, прекарана през история за две момичета, пардон, половини на едно и същo цяло, черен джип и сурова пустиня, както си му е редът.

Дубльорката във видеото Anneli Muller замества Milla Jovovich в екшън сцените от последното Заразно зло, за което Demobaza създават част от костюмите, така че е запозната с дрехите и се справя отлично с тичането и подскачането в напечени ситуации:

Колекцията Integration на Demobaza за сезон есен/зима 2019 е онлайн тук.