СЕЛЕКЦИЯ: Кашмирен пуловер от JW Anderson за Uniqlo

Докато се усетим да разгледаме последната колекция на JW Anderson за Uniqlo, повечето жестоки палта са изчерпали номерацията. За щастие, японската компания предвижда достатъчно плетки и угажда на феновете на северноирландския дизайнер с кашмирен пуловер (260 лева).

Предлаганият в три различни цвята (сиво, черно и бежово) модел залага на контрастен гръб в по-тъмен тон и е част от идеята на Anderson за обикновен ден в Лондон – или, казано по-простичко, базов гардероб, вдъхновен от ежедневния живот на този многолик и нерядко рафиниран мегаполис. Но дори и извън тази основна тема, моделите на Anderson за Uniqlo са подчинени на естетика, която рядко излиза от мода, остава за дълго в гардероба, тушира неразумното и импулсивно пазаруване и се превръща в основа за изискан стил, без да се набива излишно на очи.

Цялата колекция на JW Anderson за Uniqlo балансира между собствените му предпочитания и миксирането на традиционни британски и ирландски платове и десени, модерни кройки и спокоен стил за свободното време. Освен хубави пуловери с цип и такива с едра плетка, прежалени дъфъл палта и парки, карирани ризи и панталони, колаборацията предлага, това което всички искат – дизайн от един от най-напредничавите съвременни имена на цени от Uniqlo. Ако пуловер в сиво, бежово или черно ви е прекалено скучен, може да избирате измежду 50 различни цвята кашмир в основната колекция за около стотачка.

Цялата мъжка колекция на JW Anderson за Uniqlo е тук.