Неделна еротика: Predator’s Ball на Uni

Charlotte Kemp Muhl е от онези талантливи и красиви момичета, които се занимават с хиляда неща и обикновено им се получава добре. Приятелката на Sean Lennon моделства от дете, свири на бас за Jack White, членува в бандата Ghost of a Saber Tooth Tiger (GOASTT) и режисира музикални клипове като Predator’s Ball на Uni.

По собствените й думи, последното късометражно филмче на Kemp Muhl е комбинация от Шоуто на ужасите на Роки Хорър, Трилър на Michael Jackson, Лабиринт с David Bowie, онова пропагандно видео против наркотиците с Алиса от 1960 и Змии в самолета, защото… защо не?

Феновете на конспиративните теории ще разпознаят моментално и вдъхновението от сюрреалистичния бал на Rotschild от-те, който остава в историята с прословутите си гости като Dali и Brigette Bardot, синия хляб и изключително ръчнонаправени маски, шапки и фантастични украшения за глави. Както при предишните клипове на Uni, всичко е направи-си-сам-с-приятели: от идеята и костюмите до сценографията и продукцията.

Резултатът е отличен пример как нещо наистина нискобюджетно може да изглежда десет пъти по-скъпо и декадентско, стига да имаш желание, нерви и няколкоседмична подготовка с тичане, навиване на момичета да се снимат голи, издирване на игуани, фалшива кръв и всичко необходимо: