Модулната система DS-707 на Philippe Malouin за De Sede e чист секс

Когато редакторите на списание *Wallpaper препоръчват ново обзавеждане и важни колаборации, ние само си седим с леко отворена уста и си водим записки. Когато обаче дизайнерът Philippe Malouin получава предложение да работи с швейцарската компания De Sede, комуникацията помежду им, за щастие, протича доста по-продуктивно.

Производителят на кожени канапета и столове с не една и две класики в каталога (като дивана DS-600 и стола S231, попаднал и в недооценения Bond филм В тайна служба на Нейно Величество) ангажира студиото на талантливия дизайнер с продукти и интериори за Kvadrat, Established & Sons, Ace Hotel, Aesop и Valextra с предложение да създаде съвременна и модерна модулна система.

Malouin реагира присърце и експериментира със сгъване на пяна, за да създава усукания DS-707 – вероятно най-привлекателният фотьойл и модулен диван на 2020, който събужда безкрайно количество първосигнални (и невинаги прилични) асоциации за притискащ комфорт и други подобни, но всъщност е брилянтна комбинация от постмодернизма на De Sede и увлечението по брутализъм на Malouin, тапицирани с дебелата кожа от останалите знакови модели на швейцарската компания.

Цялата система може да бъде конфигурирана до безкрайност за всеки интериор и се вписва идеално в досегашния каталог на De Sede и може да бъде бъде поръчана не само във всички кожи и цветове на компанията, но и във вълнената дамаска на Raf Simons за Kvadrat.

Фотьойлът и модулният диван DS-707 на Philippe Мalouin за De Sede е тук.