Все още имате шанс за джагата на Kotk и Jameson

Последните четири седмици се занимавахме да предлагаме думи и да гласуваме кои точно да изрисува графити артистът Красен Димитров-Kotk върху джагата на Jameson.

Добрата новина от последните дни: демократичното гласуване приключи, а джагата с пъстър сюжет от слънце, гора, буре, кораб, куче, бухал, грамофон, детелина, котка, кактус, подкова I ЖП гара вече е готова да поеме към дома на един от участниците във втория етап на кампанията Table Artists, за да се превърне в център на всички здрави купони.

Или към гаража, бара, лятната къща и въобще навсякъде, където искате да излагате своето немасово графити изкуство или да го вкарате в употреба на регулярни турнири по джага. Единственото, което се иска, за да участвате в разиграването на това чудно произведение, е малко ирландски късмет и внимателно прочитане на правилата онлайн тук.

След това трябва да се разходите до магазина, за да си вземете една бутилка Jameson от 700 мл или литър, да я споделите отговорно с приятели (понеже е най-приятно) и да не забравяте да запазите касовата бележка, за да я регистрирате онлайн тук преди 21 октомври.

Така вече сте в играта. Не сме чули за ограничение в броя бележки, с които можете да участвате, така че вие си знаете. Освен за джагата, участвате и за много утешителни награди като раница, калъф за лаптоп, мешка и карти за игра. Всичките са с дизайн на Kotk, така че няма страшно – всичките са произведения на изкуството.

Консумирайте отговорно, следете FACEBOOK СТРАНИЦАТА НА JAMESON за повече подробности около кампанията Table Artists и участвайте в играта на Jameson и Красен Димитров – Котк до 21 октомври с регистрация на касова бележка от бутилка Jameson онлайн тук. Публикацията излиза с подкрепата на Перно Рикар България.