Играем за (не)масово изкуство от Jameson и графити артиста Kotk

Разчитаме на Jameson да подкрепя качествено градско изкуство и да бъде верен компаньон в някои от най-хубавите ни вечери навън, това е ясно. Последната кампания на любимото ни ирландско уиски обаче е шанс да се сдобием с произведение на (не)масовото изкуство за домашни забавления.

Няколко месеца след първоначалното си партньорство за стенопис в един от салоните на Head Hunters Barbershop, Jameson се събира отново с графити артиста Красен Димитров – Котк за кампанията Table Artists – оригинална идея, която вкарва публичното изкуство на един от най-интересните представители на графити школата в Добрич, у дома.

Играта на думи в името на тази Jameson кампания води директно към създаването на уникална джага, която ще бъде изрисувана от Kotk. В първата фаза гласуваме за една от изброените думи на Facebook страницата на Jameson, за да подскажем кои точно да използва Kotk и да играем за карти за игра с дизайн от Красен.

В края на тази фаза Jameson и Kotk представят изрисуваната джага с дузина от думите, събрали най-много гласове. Имайки предвид някои от първите избрани (жп гара, гора, буре, кораб), само гадаем в какъв фантастичен сюжет ще ги вкара Kotk. И то не просто като графит, а върху предмет за споделено забавление между приятели, които се събират вкъщи не само за белот, но и за добрата стара (колекционерска) джага.

Втората фаза на кампанията Table Artists стартира на 21 септември, а освен джагата, можем да спечелим и още доста Jameson награди с уникалния графити дизайн на Kotk. Как точно може да стане това? Ще разберем съвсем скоро във Facebook страницата на Jameson и онлайн тук.

Консумирайте отговорно, гласувайте (ако сте 18+) и следете Facebook страницата на Jameson, за да разберете повече за кампанията Table Artists и да не изпуснете шанса да спечелите джага, изрисувана от Красен Димитров – Котк. Публикацията излиза с подкрепата на Перно Рикар България.