Още една роля за Александър Сано: Хипстърът Джони

Актьорът Александър Сано отдавна не е под прикритие, но влиза от роля в роля за новата игра на Kaufland. Хващаме го за кратък разговор като Джони – необвързан индивидуалист, градски хипстър и бохем с тънко чувство за хумор и самоирония, който не обича етикетите и мейнстрийм културата и надушва от километри най-новите готини места за хапване с приятели. Когато е изморен от обикаляне на големия град обаче, Джони събира момичетата и момчетата от компанията у дома, за да им спретне страхотна вечеря със свежи продукти (от Kaufland, разбира се). Единственият му проблем e липсата на достатъчно удобна кола за всички градски приключения, затова отново и отново пуска билетчета за чисто ново BMW в новата игра на веригата супермаркети.

Как се казваш? Джони. Роден съм като Йоан обаче, ако трябва да съм акуратен.

Как да се обръщаме към теб? Е как, Джони, разбира се.

Другите те мислят за? Нестандартен, импулсивен на моменти, със сигурност индивидуалист. И са прави!

С какво се занимаваш в момента? Три години бях на работа в голяма аутсорсинг компания. Наскоро обаче осъзнах, че имам друго призвание в живота и вече преследвам мечтата си да бъда най-доброто гуру в дигиталния маркетинг на свободна практика! Може би съвсем скоро ще си отворя собствена агенция. Тогава като нищо ще стана и инфлуенсър.

Как разпускаш? Винаги с приятели! Имам доста сплотена компания и постоянно се събираме. Разчитат на мен, защото винаги ги водя на най-новите и актуални места. Ориентирам се безпроблемно в градската джунгла – познавам всички и знам къде мога да науча за новите яки места. Понякога обаче обичаме да се събираме домашно в някой от компанията – и най-често е у нас. Не че се хваля, ама съм адски добър в кухнята, а и апартаментът ми е супер Instagram-friendly. Обичам да готвя, хем е здравословно и свежо, хем е различно – като мен!

Кои са ти любимите рецепти? Запържени ньоки ризото върху свежа салата и зеленчуци в пергамент.

Как намираш време да пазаруваш толкова много? Не обикалям излишно, имам си любимо място в града. Намирам абсолютно всичко необходимо в Kaufland. Напоследък имам още една причина да го посещавам още по-често – раздава жестоки награди. В момента участвам за едно уникално BMW. Много би ми ходило.

Как обичаш да завършваш натоварения ден, когато не си с приятели? Има и такива дни. Обичам да се прибера у дома, накупил съм си вкусотии за страхотна вечер (без да забравя качествен шоколад и хубаво вино), пускам си любима инди банда (като Arctic Monkeys), гледам най-новите сериали, за да съм винаги в час, и чета книга за самоусъвършенстване. Нещо в този дух винаги е топ.

Повече за играта за чисто ново BMW 520d и ваучери за пазаруване по 500 лева има тук. Публикацията излиза с подкрепата на Kaufland България.