Емоджитата за 2021 са точно отражение на последните 9 месеца

Unicode реагира на катастрофалната 2020 година (ако въобще подобна мизерия заслужава да бъде наричана година – бел.ред.) с 217 нови емоджита за 2021, които изглеждат в тон и сега точното описание на последните клети девет месеца.

И макар по-голямата част от новите да засягат предимно вариантите между двойки с различен цвят и тон на кожата, пол, джендър и сексуална ориентация, най-големите хитове отново илюстрират чистите емоции на безсилие и мисли за съсипани планове, които изпитваме напоследък.

Можете да се успокоявате със сериали, литература, разходки и споделено страдание, но може и директно да използвате чисто новото смайли със спираловидни очи като илюстрация на цялата будна кома, в която може би се намирате. И преди да започнете да се ядосвате, че ще го има чак догодина, спокойно – 2021 може да е по-голяма катастрофа и от сегашната.

Сред другите симпатични емоджита са двете сърца (превързано и подпалено) за всички нива от емоционалния и любовен спектър, двузначното лице в облаците и издишащото смайли, с което да илюстрираме цялото изтощение и разочарование от #2020.

Всичко за новите емоджита за 2021 е ТУК. Очаквайте ги в приложенията на своите телефони догодина.