C-Heads се завръща със спомени за миналите златни дни

Помните ли онези златни дни? Тогава, когато излизахте спокойно навън, еротиката бе пред очите и между пръстите, а не само на екрана и великолепните момичета като Swantje Wördemann не криеха своите лунички? Ако не помните, покажете се през прозореца или поръчайте C-Heads – австро-берлинското списание на двете сестри Christine и Sigrun, които търсят красотата и любовта в хората, природата и целия свят чрез зноен микс от фотография, мода, музика, пътуване, секс, изкуство, младежка култура и смислени текстове от цял свят.

Новият 36-и поред брой на списанието се появява след двугодишна пауза, посветена на преосмисляне на приоритетите и търсене на въпроса дали двете девойки са щастливи (явно не) и какво ги прави такива. Може би щастието е компасът в нашия живот и от време на време е необходимо да намерим правилната посока отново.

Именно преследването на това блажено и отдавна забравено състояние на духа е основна тема на списанието с дузина ексклузивни интервюта, качествена и много уважителна еротика с фантастични девойки (Patricia Valley, Kim Hertogs, Swantje Wördemann, Karen Joigny, Rachel Lynch, Brooke True, Teddy Jolie Klooster, Hannah Müller-Hillebrand, Felicitas Morolla, Zara Burfitt), поеми и истории, които може да не помогнат да превъзмогнете всички трудности и мислите за трагичния край на живота, но поне ще замажат положението с доволно разсейване. Remember those golden days?

Новият брой на C-Heads (180 страници, меки корици, ограничен тираж от 1300 копия) струва 42 лева онлайн тук.