Розовата пантера

Agent Provocateur отново не отстъпват на приятния си навик от последните няколко години да ангажират пищни и изключително чувствени френски актриси за рекламните си кампании. Смуглата красавица Mylene Jampanoï  наследява Josephine de La Baume в ролята на момичето, което трябва да представи колекцията за пролетта и лятото на 2012 по най-добрия начин, а това означава добре издържана история във фотосесиите и лъстиво видео. Креативният директор на марката Sarah Shotton този път се е лишила от властните фатални жени и пробва нещо по-деликатно като отправна точка за колекцията и рекламната кампания – 70-те години и ерата на еротични филми Емануела и Историята на О, наред със собствената колекция от стари броеве на списание Playboy.

Очевидно това е основното вдъхновение и зад Daena (концепция в Зороастрианизма) – списание от 44 страници на мека хартия в ретро стилистика, което е малко повече от обикновен сезонен каталог. Освен дългата фотосесия с момичета, които носят моделите за сезона и страхотната сесия и плакат с Mylene (типичен похват за Playboy между другото), екипът се е постарал да намери и забавни и лесно четими истории секс, афери и пляскане, а накрая е завършил с въпроси и отговори и страница с малки обяви (макар и фиктивни). Можем само да си пожелаем да развият идеята и да повторят броя.

Списанието се разпространява безплатно във всички бутици на Agent Provocateur, най-близките са в Истанбул и Атина. Проверявайте за намаленията в сайта, защото често достигат до 75 %.

Епизодите от филмовата кампания ще се появят на няколко пъти и са също толкова подходящи за висока резолюция и отваряне на цял екран у дома:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XKcWYsgMFnM[/youtube]

На батко момичетата!