Mothermary показват правата вяра във видеото на Catch Fire

Разчитайте на Johnny Jewel да открие две симпатични близначки, които бягат от своето многолюдно мормонско семейство в щата Монтана, за да създават ретро футуристичен арт поп в Ню Йорк.

Elyse и Larena напускат промиването на мозъци и репресивната религия на своите близки на 20, за да се установят в Бруклин и да пробват да счупят музикалните бариери в музиката с желанието да притежават тотален контрол върху звука си и да ползват създаването на парчета като терапия и начин да споделят своята история. Двете мацки пишат, продуцират и изпълняват своя мрачен електропоп под християнското име Mothermary (ултимативният символ на религиозно лицемерие и невероятни очаквания от жените) с обещанието за провокативни концерти на ръба между танцов спектакъл и светотатствен ритуал.

Никаква идея каква част от горното е истина или си имаме работа с поредния естетски проект на суперлейбъла Italians Do It Better, но дебютният им сингъл прави всичко възможно, за да естетизира бунта срещу религиозните догми по най-кичозния и еротичен начин. След леко колебливия кавър на Barbie Girl, Catch Fire обладава съзнанието със страхотен звук и тематично видео, в което двете мацки вкарват редица поклонници в правата вяра. Онази с изрязано фетишистко бельо, сериозни танци върху билярдни маси и никакви задръжки: