Безплатен Pornhub Premium до края на април

След като предложи регионални мерки срещу тегобата от домашната карантина в Италия, Испания и Франция, Pornhub повежда глобална борба срещу самотата по време на изолация с безплатен достъп до своето Premium съдържание за цял свят в следващия един месец до 23 април.

Деликатното подкупване да си стоим вкъщи и да занимаваме ръцете и въображението по време на социално дистанциране цели не само малко по-бодро настроение и психично състояние, но и дисциплина да помогнем за снижаването на кривата на заболеваемостта. Освен да провокира доброволното домощарство в идните седмици, Pornhub дарява защитни маски на няколко болници в Щатите и средства на европейски организации, но и дарява 85% от приходите на своите порнозвезди, за да се справят с налегнала ги безработица по време на пандемията от COVID-19.

Та така, останете у дома, регистрирайте се тук, запретнете ръкави, не се излагайте с търсене на covid-19 порно и актьори с маски и се насладете на HD качество на прекрасни филмчета в следващите трийсетина дни.