NSFW: C-Heads #38 е за изкуството на бавното темпо

Вместо да изпадат в униние покрай наближаването на есента, симпатичните сестри Christine и Sigrun се наслаждават на последните дни на лятото и посвещават новия брой на C-Heads на деликатното изкуство на бавното темпо.

Преди да ни разкажат подробно върху какво работят последната година и половина, че и отгоре, създателките на независимото списание за леки интервюта, есеистични текстове, красива фотография и знойна еротика споделят философията зад съдържанието на брой #38. Освен да забавят малко скоростта след горещото лято, Sigi и Christine се опитват да синтезират начините как най-лесно да се отеглим от глъчката на външния свят и да се наслаждаваме на тактилното занаятчийство.

Isabel Kashi от Dominika Polasz и Sylvia Polasz

Зад страничната гърда и развързан топ на Isabel Kashi на корицата се крие желанието на двете редакторки да се освободим от времевите ограничения на обществото, за да се потопим в онова, което правим. Поемете си дълбоко въздух. Доверете се на своя уникален ритъм. Приемете несигурността. Създаването на неща отразява пътуването на живота. Става въпрос повече за процеса, отколкото за резултата. Изисква търпение, способност да понасяте уязвимостта, смелост да се изправите пред страха от провал и сда се впуснете напред.

Разбира се, нещата не винаги вървят по план и се случват грешки. Насладете се на пътуването, защото израстването и опитът изискват време. И междувременно си пригответе една петдесетачка и достатъчно любопиство, за да четете и гледате резултатите от работата на Chantel Scott с Elena Van Bouvelen, Iona Downs и Judit Oms с Pablo Gil, Imme Laure Kievit с Joy Berdina, Bela Carfer със Steh Meyer, Paula Minetti с Jeffrey Chan, Ivy Liu с Karo Ramos, Gal Moisi със Saar Ben Aderet, Massimo Battaglini и Stefanie De Mônaco с Bruno Bicalho Carvalhaes, Briela с Alexander Tarazona, Léa Durand с Corentin Bertau, Jenna Grimes и Kyler Kerbox с Philip и Camille Yolaine с Alycia Rubulis.

C-Heads #38 (меки корици, 184 страници, 1000 бройки) струва 50 лева онлайн ТУК.