NSFW: Седмият том на P Magazine e първичен

Мексиканското студио Monumento провокира със седмия том на еротичната библия P Magazine – добре познатата колекционерска книга с твърди корици, която продължава да излиза в силно ограничен тираж от 500 копия, за да задоволи желанието за естествена еротика от феноменални модели и едни от най-кадърните фотографи в жанра.

Седмият том на изданието е с подзаглавие Primal и сюрреалистично описание на концепцията за еволюцията на човешкия род чрез следване на най-примитивните му инстинкти, превръщането ни в първични, овладяването на огнените стихии и природните сили, които ни правят несъвършени, разнообразни и красиви човеци. Оттам и чувството за страст, преданост, похот и емоция, което ни прави същества на сенките, носещи се през тъмнината на битието.

Без майтап. Извън философските обяснения на концепцията на последния том, P Magazine продължава да очарова с отлична изработка, допълнителни екстри (сексапилна яркочервена памучна торбичка, стикер на Djenice Duarte от David Bellemere и плакат на Shaughnessy Brown от Mariana García), нито една реклама (казахме ви, баш като книга или фотографска монография) и прелестната работа на Jocelyn Lee, Pol Agustí, Anne Barlinckhoff, Gustavo García-Villa, Hero Stevenson, Maxim Vakhovskiy, Fabrizzio del Rincon, Guillaume Kashima, Christopher Von Steinbach, Maddalena Arcelloni и Join The Cool.

Единственият сериозен недостатък на седмия том на P Magazine освен цената е сериозната цена за доставка, но какво да се прави – аналоговата любов към еротиката струва (много) пари и винаги отвръща с мълчание.

Корицата и кутията на P Magazine номер седем: Djenice Duarte от David Bellemere
Плакатът на Shaughnessy Brown от Mariana García и стикерът na Djenice Duarte от David Bellemere в седмия том на P Magazine

Седмият том на P Magazine (твърди корици, 192 страници, кутия) струва $80 (плюс още $45 за доставка до БГ) онлайн тук.