Kitty Talks задава сериозни въпроси за умни отговори

Малко коте, въпроси има ли? Първосигналната и леко просташка асоциация с един от колосите на българската спортна и екзистенциална философия е предизвикана от малка Tiffany кутийка с хитроумно лого, способна да запълни аналоговите вечери с приятели с доволно количество откровения.

Kitty Talks са семпли карти за разговори по подобие на The School of Life, които помагат да разбиете дебелия лед, да прескочите високите бариери и да намерите отговор на своите въпроси за други хора. Общителният проект на Ипек Иванова (Ипси) и нейното онлайн алтер его Kitty From The City е предназначен за всеки и навсякъде – на вечеря с приятели, роднински сбирки, на планина, море, закуска или просто на шкафчето за онези моменти, в които не знаете как да започнете.

За щастие, трудното задълбочаване в опознаването е улеснено максимално. Стоте карти на български са разделени в пет категории с по двайсетина общи въпроси за самия теб, но и за любов, взаимоотношения, кариера и семейство. Живеем в странна епоха, оглеждаме се в екрани, опознаваме се чрез приложения, а аз някак вярвам, че няма нищо по-хубаво от един смислен и развлекателен разговор. Kitty Тalks дава именно това – началото.

Дизайнът с черните котки e дело на Виктория Борисова и Елица Атанасова от студио The Kitchen (мацките зад дизайна на картите за оцветяване Супер Жените и симпатичния брандинг на Rocket Food, Simple, Dear Self и Moody Cow), а в бъдещите планове на Иванова влизат и тематични сетове с по-фриволни и извратени карти за двойки, например. Коледните партита за самотници с Cards Against Humanity имат нова алтернатива. Играем.

Kitty Talks струва 27 лева онлайн тук. Доставките на поръчките от предварителната продажба започват от 20 декември.