Новите часовници на Diesel са спорт и розово злато

Смел и спортно-елегантен дизайн в розово злато, черно, червено и бяло, без да забравяме за каишките от кожа, плетен найлон, стомана и силикон. Класическите силуети се сдобиват с още един съвременен прочит в новите часовници на Diesel за есента и зимата. Поглеждаме по-внимателно към пет от най-сексапилните модели на марката, които заспиват (само метафорично) на китката както в спортната зала, така и в по-изискана обстановка.

DZ1906, 389 лева

46-милиметровият Rasp NSBB е спортна класика с метален корпус, черен цифрблат и бели стрелки и индекси, които получават контрастна контра в лицето на червените шевове на каишката от плетен найлон с логото на Diesel. Моделът е водоустойчив до 50 метра под вода и пристига в комплект с допълнителна черна силиконова каишка за повече лекота и прохлада през летния сезон.

DZ1904, 428 лева

Семплият дизайн на MS9 хваща окото на ценителите с циферблат в розово злато и черна метална верижка от неръждаема стомана. Елегантният корпус е с диаметър от 44 мм, а единственият акцент върху изчистения циферблат е индикаторът за датата на обичайното място.

DZ1907, 428 лева

Master Chief е 45-милиметров красавец с мека кожена каишка, корпус от неръждаема стомана и черен циферблат с красиво подредени малки индекси. Основният акцент е подчертаният с допълнителен жлеб индекс за датата и водоустойчивост. Отделно е толкова гъзарски, че да върви със собствен аксесоар – черна гривна, която да го допълва върху китката.

DZ7428, 722 лева

Този 56-милиметровият хронограф от колекцията Boltdown е въоръжен с черна кожена каишка, корпус от неръждаема стомана и черен циферблат с златно-розови индекси и акценти, които изпъкват достатъчно дискретно, за да събудят любопитство, но и достатъчно категорично, за да откроят всичко, което ви трябва като информация.

DZ7430, 898 лева

За разлика от горния модел, Mr Daddy 2.0 е далеч от дискретен не само като име, но и като външен вид. Забележителният яркочервен хронограф от колекцията Only The Brave има 57-милиметров масивен корпус, сив релефен циферблат и каишка от неръждаема стомана, покрита с червен силикон. Само за смелчаци, няма спор.

Новите часовници на Diesel са в Be Posh (Mall Of Sofia) и онлайн тук. Публикацията излиза с подкрепата на Be Posh и AMR-Watch.