ОFFSCOUT: 50% надолу за пухенка от Patagonia

Търпеливото чакане винаги се възнаграждава, особено ако бързи пръсти. Неведнъж сме писали похвални оди за Patagonia, но днес е време да кажем и една добра дума за Basecamp заради последната сделка, която предлагат.

А именно, едно от най-добрите якета на етичния спортен гигант се предлага за ограничено време с 50% отстъпка за приличните 275 лева. Както споделихме и в началото на април, aко трябва да си вземете само едно sportno яке за града и извън него, то нека това да е черната ветровка с качулка Micro Puff заради перфектното съотношение на топлина към тегло (изключителните 264 грама).

Ултра леката синтетична изолация PlumaFill е революционна алтернатива на естествения гъши пух, която запазва неговите качества и обем дори когато е мокра. Самата конструкция пък стабилизира равномерно изолацията с минимално количество шевове, а левият джоб с лепени ципове служи като компресионна торбичка за прибиране и съхранение на цялото яке, преди да го закопчаете с карабинер където трябва.

Освен пренебрежимо леко, якето Micro Puff е и водоустойчиво, ветроустойчиво, красиво и хитро – еластичният долен ръб и маншети запазват топлината вътре в него. Жестока работа.

Цялата разпродажба на Patagonia е онлайн тук.