OFFSCOUT: 30% надолу за пухенка от The North Face

Nuptse II e пухената класика на The North Face, която всеки уважаващ себе си стрийтстайл гуру, богат или беден рапър и практичен човек трябва да има в гардероба. Не защото е извън времето и тенденциите, а защото се отговаря отлично на единствените две важни условия за подобен тип дреха – изглежда добре и топли превъзходно.

Nuptse III обаче е малко по-различна бира. На пръв поглед, разликите с предишната генерация са само в размера на хоризонталните правоъгълници с гъши пух, но третото поколение всъщност е малко по-късо и доста по-вталено, за да може да се използва в екстремни условия като допълнителен слой или подплата за по-големите връхни якета и палта на The North Face и други марки като Patagonia и останалите.

И без тях обаче тройката си е идеално градска и извънградска пухенка, която топли като за световно с един полар отдолу, стои прибрано по тялото напук на тенденцията за големи и дълги пухени палта от последните няколко сезона, защитава шията и гърлото с високата си яка и да, има по-малко джобове от предшественика си, но пък е феноменална в черно и графитено сиво и се продава с 30% надолу за приличните 298 лева.