ЧЕСТНО РЕВЮ: Хидратант Sauvage от Dior

Пазарът за продукти за лична грижа за мъже се очаква да нарасне до зашеметяващите 166 милиарда долара през 2022. Спадът в продажбата на бръсначи и аксесоари за бръснене с 11% само в Щатите пък подсказва, че ръстът на индустрията се дължи най-вече на козметичните продукти. Макар засилващият се интерес на мъжете към тях да се подклажда най-вече от суетата в социалните медии, грижата за кожата винаги е добра инвестиция в самочувствието и здравето на всеки човек.

Болшинството зрели мъже продължават да ползват санитарния минимум продукти, но все по-често посягат и към допълнителни продукти. Мултифункционалният хидратант Sauvage на Dior е идеален именно за мъжа, който иска минимално суетене. Надписът подходящ за лице, ръце и тяло подсказва, че е за тези, които искат да сведат всичките нужди за кожата си след почистване до една единствена опаковка. В случая става дума за изчистена и солидна плоска черна туба, която изостава от тенденциите за търсене на екологични решения, които компанията вече прилага за линията Dior Hydra Life, но пък стои повече от красиво не само до огледалото, но и до по-специализираните продукти на бранда от серията Dior Homme Dermo System

Хидратантният крем Sauvage обещава да успокоява и подхранва кожата с натурален екстракт от кактус, борейки първите следи на остаряване, като изрично изтъква, че върши идеална работа и за доброто състояние на татуировки. Не знаем за последното, защото още не сме се заигравали с игли, но Sauvage е лесен и приятен за употреба – консистентността е плътна, но попива за секунди и леко матира кожата, за да не блести илишно.

Както се подразбира от самото име, мултифункционалният хидратант залага здраво на вече добре познатия аромат на Dior Sauvage – сандалово дърво, кедър, бергамот, мандарина и ванилия в комбинация, която дава усещане за чистота и свежест. Общо взето перфектно предложение за момчета, които искат един продукт за кожата от глава до пети и харесват силни аромати.

Мултифунцкионалният хидратант Sauvage на Dior струва струва 109 лева за 150 мл в магазините за селективна парфюмерия и козметика. Boyscout тества мостра на продукта от Нотос България.