Софийският фестивал White Rabbit е два дни и две нощи

Тазгодишният White Rabbit има много добър късмет с времето. След миналогодишния порой, третото издание на градския фестивал се радва на безоблачна и суха жега на столичната улица Иван Вазов.

Трансформирането от синя зона в павирана фестивална локация се случва със симпатична компания от музиканти, съвременни артисти, диско жокеи, дизайнери и други хора, които генерират музика и визуално изкуство встрани от масовия вкус и доста над дълбокия ъндъграунд. Тази година музикалната сцена се мести на гърба на Народния театър:

Kontroversi

СЪБОТА, 6 ЮЛИ: Откриваме деня със сетовете на Ebbesen и Disco Comrades, преди да отскочим до откриването на фотографската изложба на Гергана Мудова в One Gallery и да се върнем обратно на музикалната сцена за концертите на Лили Гелева и Мартин Костадинов, Мила Роберт и фънк англичаните Kontroversi, които обичат да свирят на Meadows in The Mountains.

Crazy P

Вечерната клубна програма sled 22:00 е с участието на Crazy P Soundystem в Tell Me и Guy Williams в Carrusel.

Kan Wakan

НЕДЕЛЯ, 7 ЮЛИ: Нeделя е по-сериозна откъм концерти и по-скромна откъм клубна програма – Kan Wakan, 1000 names и Dayo на сцената зад Народния театър и Timoshenko, 80s Clash и Elma в Tell Me.

Elma

Фестивалът White Rabbit е този уикенд, 6 и 7 юlи, на улица Иван Вазов 1. Входът за дневната открита сцена е свободен, а този за вечерните партита в Tell Me и Carrusel – не. Пълната рограма е тук.