Задължителните събития от коктейлния месец на World Class

Отбелязваме софийските специални събития в тазгодишния World Class Cocktail Month, които представят редица любими алкохолни марки и коктейли в различна светлина, както си му е редът. След като остарихме още миналата неделя с Ketel Kitchen в симпатичната градина на One More Bar и се научихме да правим съвършено Bloody Mary в компанията на World Class бармана Mario Sabri, продължихме с Bulleit Reloaded в Спутник и най-доброто от американската храна, татуировки и изненади от Mental Syndicate. Къде сме този петък и следващия четвъртък?

Tanqueray Garden в Largo

КОГА: 7 юни (петък вечер след 20:00)
КЪДЕ: Largo di Serdika (джин оазис в сърцето на София)
КАКВО: Градината на родения в Лондон и произвеждан в Шотландия британски джин Tanqueray се разполага на най-централното място (ъгъла на ЦУМ и софийското ларго) в столицата, за да ни запознае с тънкостите на дъ риъл лондон драй джин с помощта на гост барман, коктейлно меню и задължителния джин тоник, как иначе?

The Singleton Gastronomy в КOTO

КОГА: 12 юни (велики четвъртък, един вид)
КЪДЕ: KOTO (симпатичното местенце за добри напитки и класна храна в хотел Рила)
KАКВО: Дегустационното пътешествие в KOTO започва след 19:30 с концепцията The Singleton Gastronomy – приятна вечер със страхотен саундтрак, която ни позволява да опитаме жестоки коктейли с едномалцовото отлежало скоч уиски в компанията на ястия от специалното меню на майстор-говачите от софийското заведение.

World Class Cocktail Month продължава до 16 юни в София, Пловдив и Варна. Следвайте събитието във Facebook и Instagram. Публикацията излиза с подкрепата на World Class.