Списанието на Gear Patrol започва да излиза по-често

Феновете на Gear Patrol познават добре чувството да бъдеш затрупван ежедневно от информация за най-добрите джаджи, автомобили, дрехи и всевъзможни неща за по-добър живот. Редакторите на американският портал разполагат със страхотен нюх за селектиране на продукти, които надскачат обикновените тенденции и могат да ви служат дълго.

Смайващото количество информация обаче идва твърде в повече на моменти и затова се възползваме от списанието на Gear Patrol – аналогов алманах, който представя най-доброто съдържание от сайта под добре курирана форма с информативни текстове и привлекателна фотография.

Деветият брой с красноречивото име The Collecting Issue обаче е различен. Като за начало, списанието започва да излиза по-често (веднъж на три месеца). Съдържанието има нова подредба в три отделни раздела: The Guide запознава накратко с най-новите продукти, Features,покрива истории на създатели и продукти, заслужаващи по-задълбочено внимание, а Intel е силни редакционни коментари за всичко, което вълнува Gear Patrol.

И макар продуктите продължават да са в основата му, но главната тема поне за брой се опитва да отговори на универсалния въпрос не какво и как, а защо колекционираме каквото и да било и как този универсален човешки импулс ни определя. Очаквано, редакторите на списанието се впускат в търсене на най-желаните и рязко изчезващи японски уискита, разкриват еволюцията на сърфа чрез колекцията на американска легенда и се впускат в изследване на все по-масивния вторичен пазар на кецове.

Крайният резултат е супер: 200 страници наистина отлична продуктова журналистика, поднесена елегантно чрез интересни ревюта, индустриално вдъхновение и страхотен дизайн.

Новият брой на Gear Patrol струва $20 онлайн тук.