NSFW: Романтиката на Jean Pierrot

Липсва ви още един фотограф-хедонист от класата на Purienne и Dennis Swiatkowski? Зпознайте се с Jean Pierrot – престъпно младият ветеран от Treats!, P Magazine и други еротични издания, който използва смайваща естествена природа, горещ пясък, ретро мебели и стари филми в своята 70-тарска и пропита с носталгия и много слънце фотография на обезоръжаващо красиви и знойни жени.

© Pierrot
© Pierrot

Базираният във Венеция словенски фотограф обича аналоговата лента и пропитите от светлина, сенки и влага пейзажи, за да подчертае интимната деликатност и много естествена природа на своите модели, независимо дали снима женски силуети в джунгли и по горещите брегове на магични океани и езера.

© Pierrot

Същото чувство за носталгия и уважителна еротика е пропито и в дебютния му самиздат албум Romance, събиращ специални моменти и спомени от непрекъснатите пътуванията през последните четири години.

© Pierrot

Личният поглед на Pierrot към влюбването и замечтания ескапизъм и спокойствие се разгръща в шест глави с общо 21 приятелки, модели и гаджета. Или, казано по друг начин, истинската отдалечена любов, видяна само през филтъра на неумолимо отиващото си време.

© Pierrot
© Pierrot
© Pierrot

Фотографският албум Romance (500 копия, твърди корици, 212 страници, Equator) на Pierrot струва 170 лева в Mendo.