Richardson и Pornhub го правят отново

Pornhub и Richardson се събират за втора ограничена колекция брандирано облекло, която излиза малко повече от година след дебюта на Нюйоркската седмица на модата миналия септември.

Връзката между най-голямата платформа за дигитално порно и уличната марка Richardson е съвсем логична. Pornhub винаги е бил огромен фен на независимото списание за секс и култура на креативния директор Andrew Richardson, появило се за пръв път през 1998 с благородната идея да деконструира идеите за секусалността и да даде преимущество на истината и съвременните факти над изкуствените морални ценности.

Първата му модна колаборация със Supreme преди петнайсетина години е начало на експанзията на Richardson  към непретенциозно произведено в Америка облекло от деним, суетшърти, тениски, връхно облекло и шеговити аксесоари, вдъхновени от същата провокативна етика, която движи и самото списание във всеки от деветте броя досега. Колаборацията с Pornhub продължава, защото е етична платформа с едно от малкото корпоративни лога, които символизират общност и свобода – две качества, които много харесваме в Richardson. 

Новата лимитираната колекция свършва бързо, затова трябва скоростно да се ориентирате към избор между бомбър ($276) или блуза ($78) Flags със знамената на държави, в които порнографията е забранена или позволена, суетшърт с качулка ($156) и такъв без ($140), тениска ($45) или торбичка ($44) с автографи на различни порнозвезди, шапка с козирка и лого ($68), мръснишки карти за игра ($16) и вечната джентълменска класика – черни чехли ($84) с бял чорап ($24).

Бомбър Flags, $276

Блуза с дълъг ръкав Flags, $78

Суетшърт с качулка, $156

Суетшърт, $140

Блуза с дълъг ръкав, $78/ Суетшърт с качулка, $176

Тениска, $45/ Брезентова торбичка, $44

Шапка с козирка, $68

Чехли, $84 / Чорапи, $24

Карти за игра, $16

Втората колекция на Richardson и Pornhub за есента и зимата на 2018 е онлайн тук и в магазините на марката в Ню Йорк и Ел Ей.